top of page
Waarom_Aanpak_Wat_CHEM_edited_edited-01.

Waarom

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie maar ook de aandacht voor onze leefomgeving mag niet ontbreken. CHEMGroep heeft als missie om hieraan bij te dragen en bedrijven hierin te ondersteunen en begeleiden op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wij helpen u verbindingen te maken om zo gezamenlijk naar een veiligere en gezondere werk- en leefomgeving te creëren.

Aanpak

We zorgen eerst met u dat alle regels en voorschriften eenduidig, bekend en begrepen zijn. Dit noemen wij “terug naar de basis”. Handhaving en respecteren zal moeten ontwikkelen door transparantie, wij helpen uw organisatie hierbij door ons streven, het zo snel mogelijk onafhankelijk zijn van externe consultants, toe te passen. Van uitzicht naar inzicht. Perspectief koppelen aan focus. Groeiende bewustwording op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Visie: Services

Wat bieden wij

Een aanpak die aansluit bij de heersende behoefte en bij de heersende cultuur. Dit leidt tot een specifieke- op maat gemaakte aanpak. De uitkomst is echter altijd een veiligere- en gezondere werkomgeving voor alle medewerkers. Wij leveren dus verbindingen en bouwen met u bruggen waardoor u in staat bent om de juiste verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen voortbestaan, uw medewerkers en uw leefomgeving.

bottom of page