top of page

Cases

Forbo

Forbo, veelal bekent door productnamen als Marmoleum en Linoleum, produceert met natuurlijke grondstoffen milieu vriendelijke vloeren. Een opdrachtgever waar CHEMGroep trots op is. Voor Forbo’s  productielocatie heeft CHEMGroep een werkvergunningsysteem ingevoerd en risicoanalyses uitgevoerd voor de RI&E. tevens vinden in samenwerking met Forbo aanvullende veiligheidsstudies plaats. Een mooi partnerschap.

Forbo.jpg
Cases: Projects

Schelde Exotech

Schelde Exotech is een hooggekwalificeerde en betrouwbare fabrikant van industriële apparatuur.  Schelde Exotech is actief voor tal van hightechindustrieën en is gespecialiseerd in apparatenbouw, zoals reactorvaten. Zij dient zich te houden aan tal van normen en kwaliteitseisen. Een complex gebied, waar CHEMGroep op alle onderdelen advies en ondersteuning biedt.

MVOI

MVOI maakt verbindingen mogelijk. Haar specialisme ligt in de kabel- en leidingbouw, voor zowel de bovengrondse als de ondergrondse infrastructuur     MVOI denkt in totaaloplossingen. Met volledige aandacht voor duurzaamheid, veiligheid, transparantie en kwaliteit. En juist hier heeft CHEMGroep in ondersteunt.
CHEMGroep is betrokken bij integrale ontwikkelingen in de hele organisatie. Van certificering tot training.

MVOI.jpg
vermeergoeie.JPG

Vermeer Eemhaven International

Design, engineering en bouw van equipment voor de procesindustrie dit alles wordt ontwikkeld door Vermeer Eemhaven International. CHEMGroep ondersteunt in het onderhouden van alle certificaten.

bottom of page