top of page
  • Foto van schrijverCHEMGroep

Platform DIO Innovatiemarkt

Op woensdag 8 september 2021 heeft Platform DIO met succes de DIO Innovatiemarkt georganiseerd. Waarbij meer dan twintig bedrijven uit de sector middels praktijkopstellingen en demonstraties hun nieuwste ontwikkelingen tentoon hebben gesteld. Ook CHEMGroep was op deze schitterende dag in Almere aanwezig met onze eigen marktkraam, waarmee we een interessante bijdrage hebben weten te leveren aan deze tentoonstelling.


We zien binnen de infra sector ontzettend veel vernuftige en vernieuwende ontwikkelingen. Organisaties investeren duidelijk om hun producten te verbeteren om zo hun klanten beter te dienen. Helaas horen we desondanks regelmatig dat de organisaties zich niet bewust zijn van de verscheidene subsidiemogelijkheden op deze ontwikkelingen. Een gemiste kans waarmee ontwikkelkosten aanzienlijk kunnen worden beperkt.


CHEMGroep ondersteund organisaties al jaren bij het verbeteren van hun performance. Hierdoor hebben we ook ervaring met het opzetten en begeleiden van subsidietrajecten. Trajecten die vaak als complex en omslachtig worden beschouwd, terwijl in realiteit veel mogelijk is.


Is jouw organisatie ook voor de toekomst aan het ontwikkelen en wil je graag weten of er ook subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie zijn? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we er samen naar!
bottom of page