top of page
  • Foto van schrijverCHEMGroep

Gouden Helm Award


Op maandag 31 oktober Raymond Bekker van ChemConsult samen met Frans Cappers (De Federatie) een gouden helm award uit handen van Eise Jan Wattel en Wim Stam.


Wij beschouwen het als een oeuvre award voor de jarenlange succesvolle samenwerking met TataSteel op het gebied van veiligheid. Wij zijn erg trots dat wij deze erkenning hebben mogen ontvangen, op naar nog meer mooie samenwerkingsjaren.


Een stukje vanuit de HSSE nieuwsbrief


"Gouden helm award voor jarenlange bijdrage aan Veiligheid in IJmuiden! Op maandag 31 oktober jl. ontvingen Frans Cappers (De Federatie) en Raymond Bekker (Chemconsult) ieder een gouden helm award uit handen van Eise Jan Wattel en Wim Stam. Reden voor deze speciale uitreiking is de jarenlange inzet van beide ‘’bro(thers) in safety’’. Reden voor deze speciale uitreiking is de jarenlange inzet van beide ‘’bro(thers) in safety’’. We kennen Frans & Raymond van de veiligheidsteams, Felt leadership, gedrag in veiligheid, young professionals, Veiligheid Op Locatie, VPIJ, VOR en verder terug in de tijd (jaren 90) de training voor leidinggevenden. Voorbeeld zijn en voorbeeld geven, zijn een onmiskenbaar gegeven in veiligheid, welke zij, ieder vanuit de eigen invalshoek en expertise aan vele Tata Steel collega’s hebben bijgebracht. De koek is nog lang niet op, met de trainingen Toezichthouden bij de HTD & VPIJ én een nieuwe veiligheidsfilm in de pipeline, ondersteunen Frans & Raymond ook vandaag de dag ons in het boeiende veiligheidsvak. We hopen onze samenwerking in IJmuiden nog jaren te kunnen voortzetten!"Comments


bottom of page